Ishockeyodds.dk blev lanceret i sommeren 2020 med henblik på at styrke de danske oddseres muligheder for at få flere gevinster på ishockeyodds.

Lanceringen kom i kølvandet på flere sæsoners succesfulde spilforslag via ishockeysiden Champagnebugten. Spilforslagene var her centreret omkring Rungsted Seier Capitals kampe, men disse vil ikke være de eneste, som du kan finde på ishockeyodds.dk.

I modsætning til flere andre sider, der tager betaling for deres eksklusive spilforslag, så er tilgangen på Ishockeyodds.dk, at de fleste penge helst skal ende eller forblive i spillernes lommer – også når det gælder eksklusiv adgang til spilforslag.

Derfor er prisen for et måneds medlemsskab på Ishockeyodds.dk kun 49 kr. Medlemskabbet giver ubegrænset adgang til alle spilforslag, så du er ikke begrænset til hverken bestemte ishockeyligaer, spilforslag fra enkelte personer eller et begrænset antal.

Folkene bag spilforslagene

Du kan altid se, hvem der leverer det enkelte spilforslag, ligesom du kan se en oddsstatistik for de enkelte leverandører af spilforslag. Spilforslagene leveres af:

Lars Johansen

Har fulgt dansk og international ishockey siden 1997. Er passioneret Rungsted-fan og har igennem årene skrevet for stort set samtlige danske ishockeysider med undtagelse af Hockeymania og Danhockey.

Lars Johansen er også initiativtageren til Rungsted-fansitet Champagnebugten, hvor han stod for spilforslagene på siden i to sæsoner. Her blev det over to sæsoner til en tilbagebetalingsprocent på 122,35.